Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Schilders- en afwerkingsbedrijf Witjens B.V. is al 5 generaties actief met schilderwerk. In de huidige rechtsvorm is het bedrijf werkzaam vanaf 1967, al jaren gevestigd in Rotterdam-Kralingen. Schildersbedrijf Witjens b.v. heeft in zijn lange bestaan samen met zijn gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers ervaring opgebouwd in diverse disciplines!

Schilderwerk is meer dan verfraaiing alleen.

Bouwmaterialen welke aan het klimaat blootstaan gaan onder invloed van de tijd verouderen en verweren. De belangrijkste invloeden waaraan bouwmaterialen blootstaan zijn:

* 1. Vocht
* 2. Temperatuur en UV-straling
* 3. Erosie
* 4. Chemische en biologische invloeden
* 5. Mechanische invloeden

Om tegen deze invloeden een voldoende bescherming te bieden, worden verflagen aangebracht die ook een verfraaiende functie vervullen. Deze beschermingssystemen worden aan dezelfde klimatologische invloeden blootgesteld en vragen daarom ook om inspectie en onderhoud.
Tijdige signalering van eventuele gebreken en tijdig herstel hiervan voorkomt grote schade of zelfs een totale vervanging van de bouwelementen.

Deze inspecties, die gericht zijn op het vaststellen van de toestand van zowel bouwmateriaal als beschermsysteem, en de hieruit voortvloeiende herstelmaatregelen, hebben als uiteindelijk doel het in stand houden gedurende de geplande levensduur van de bouwelementen. Van groot belang in dit kader is het bij aanvang op peil brengen van de ondergrond, dat wil zeggen het uitvoeren van bouwkundige voorzieningen zoals o.a. aangetaste houtdelen vervangen, omtrekspeling draaiende delen bijstellen, gebreken aan dakgoten herstellen en dergelijke maatregelen.

Eengezinswoningen, herenhuizen, villa's, bungalows, bedrijfspanden, kantoren of appartementen complexen. Buiten- of binnenzijde, modern of monumentaal, schildersbedrijf Witjens b.v. heeft de ervaring. Om meer kleur in uw woning of bedrijf te brengen maakt Witjens ook kleuradviezen.
Rotterdam, NL

Schildersbedrijf Witjens BV

Verf/Behang
Waterloostraat 49 C51C
3062TE Rotterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
WoGesloten
DoGesloten
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Adamshofstraat 112
3061ZH Rotterdam
Bekijk
Libanonweg 128
3061KM Rotterdam
Bekijk
Bree 97 B
3074BD Rotterdam
Bekijk
Van Heusdestraat 13
3023RM Rotterdam
Bekijk
IJsseldijk 396
2922BN Krimpen aan den IJssel
Bekijk
Fuutlaan 32
2903TS Capelle aan den IJssel
Bekijk
Zenostraat 214 222
3076AZ Rotterdam
Bekijk
Rotterdamseweg 40
2921AP Krimpen aan den IJssel
Bekijk
Dalkruidstraat 20
3053DE Rotterdam
Bekijk

Hamerslag

5,4 km
Oldenoord 11
3079KE Rotterdam
Bekijk