Sluiten
Geschreven door Jolien. In categorie Toplijstjes.
12 AUGUSTUS 2015

Dit soort mensen wil je niet mee hebben als je gaat winkelen

vriendin

De vriendin die heel lang nodig heeft om alle producten in de winkel te bestuderen. Als jij de hele winkel al bent rond geweest is zij nog bij het eerste kledingrek.
 

moeder

Overbezorge moeders die vinden dat je bij het kopen van schoenen vooral moet letten op een goede houding en kleding al snel te kort/te strak/te koud vinden.
 

pinpas

Die vriend met een gat in zijn hand. Als je met hem op pad bent geef je altijd geld uit dat je eigenlijk niet kunt missen.
 

vader

Je ongeduldige vader die niet van winkelen houdt, bij alles wat je hem voorhoudt zegt hij ‘’Heel mooi, die zou ik nemen. Zullen we nou gaan?’’
 

fastfood

Die dunne vriend die alles kan eten zonder dik te worden. Met hem eindig je altijd in een fastfoodketen waarna je toch weer spijt hebt.
 

neefje

Je kleine neefje: bij elke speelgoedwinkel moet je stoppen en je komt geen stap vooruit.
 

vriendin

Die vriendin die zonder enige moeite de leukste items uit het rek vist. Binnen een uur heeft zij tassen vol mooie spullen heeft gevonden terwijl jij thuiskomt met alleen een 5pack sokken.
 

oma

Je oma met rollator, langzamer lopen kan niet.
 

baby

De baby van je zus die nogal vaak huilt. De rest van de klanten kijkt je met een dodelijke blik aan en het liefst zou je door de grond zakken.
 

buurman

Die brutale buurman die nogal graag de confrontatie aangaat met caissières: ‘’Zeg juffie, ik zie dat de batterijen 5 cent duurder zijn geworden. Denk maar niet dat ik dat niet doorheb, zeg dat maar tegen je baas!’’