Sluiten
Geschreven door Jolien. In categorie Toplijstjes.
22 JUNI 2015

20 redenen waarom offline winkelen veel leuker is dan online

 1. Je komt lekker buiten, en doet daarmee vitamine D op. Je krijgt hier niet alleen een lekker kleurtje van, maar deze vitamine is ook erg goed voor je botten, spieren, weerstand en hersenen.
 2. Je komt onder de mensen. Die winkelier bij jou om de hoek blijkt hartstikke aardig.
 3. Je verbrandt ongemerkt een heleboel calorieën.
 4. Die je er dus tijdens de lunch of koffie weer bij kan eten met een patatje of een stuk taart zonder je schuldig te voelen. Je loopt toch langs een vlaamse frietkraam/dat café met dat zelfgemaakte gebak.
 5. Je staat niet voor onverwachte verassingen: Je ziet wat je koopt en je kan het vasthouden. Als je iets online bestelt kan het nog wel eens tegenvallen. Denk aan een bank die net niet past, een telefoonhoesje met de verkeerde kleur of niet-werkende electronica.
 6. Je wordt op nieuwe ideeën gebracht: een laptopsleeve is wel erg handig voor om je net aangeschafte laptop.
 7. What you see is what you can get. Het gebeurt nogal eens dat je online iets ziet dat je heel graag wil hebben, dat dan blijkt dat het niet te koop is of dat je met creditcard (die je niet hebt) moet betalen.
 8. Je hebt de producten binnen een uur in huis, je hoeft niet te wachten tot morgen. Of tot de maximale 5 werkdagen om zijn.
 9. Winkelen kun je samen met je beste vriend(in), je geliefde of je moeder doen, die je het beste advies kunnen geven. Wie kent jou nou beter?
 10. Ook de winkelier voorziet je van advies. Welke smartphone gaat bijvoorbeeld het langste mee?
 11. Cadeautjes worden voor je ingepakt, dit scheelt cadeaupapier en moeite.
 12. Als je geluk hebt staan er snoepjes op de toonbank. Waar je er uit bescheidenheid maar 1 van pakt, terwijl je ze eigenlijk allemaal wel op zou willen eten.
 13. Je steunt lokale winkeliers, en daarmee de Nederlandse economie. Weg met de recessie.
 14. Je hoeft geen verzendkosten te betalen.
 15. Je hoeft niet tussen 8 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds thuis te blijven om te wachten op de bezorger.
 16. Je zit niet opgescheept met bergen karton en piepschuim waar de pakketjes in worden aangeleverd.
 17. Om niet te spreken over alle onnodige pakbonnen die erbij zitten. Zonde van het papier!
 18. Als je buren ook offline gaan shoppen hoef je geen pakketjes meer voor hun aan te nemen, en dat kan nog wel eens irritant zijn.
 19. Als je via Voradius de voorraad bij winkels bij jou in de buurt checkt en het product reserveert kom je nooit voor niks in een winkel.
 20. Als je het gereserveerde product via Voradius ook alvast betaalt hoef je het product alleen nog maar op te halen en sta je nooit meer in de rij!