Sluiten
Geschreven door Rick. In categorie Nieuwsbericht.
17 JUNI 2015

De eerste 15 Top Winkels van Amsterdam zijn bekend

De Voradius Top Winkel verkiezing is zowel een blijk van waardering voor de hardwerkende retailer als een keurmerk voor de consument die opzoek is naar echte top winkels. Zij kunnen deze winkels herkennen aan de Top Winkel raamsticker die bij de retailers langsgebracht zijn. Elke week publiceren wij een interview met een Top Winkel. De volgende winkels zijn uitverkozen tot Voradius Top Winkels van Amsterdam:

 

Hoogstins, Amsterdam-West

Hoogstins is een prachtige boekenwinkel in de Kinkerbuurt. Bij Hoogstins wordt je geholpen door echt specialisten. Een echte aanrader als je opzoek bent naar hedendaagse literatuur, kookboeken en kinderboeken.

 

Meesterslijpers, Amsterdam-West

Er is in Amsterdam geen plek waar je messen scherper geslepen worden dan bij de Meesterslijpers. Daarnaast zijn de meesterslijpers een schoolvoorbeeld van een oude winkel die perfect met zijn tijd mee gaat. De winkel staat bekend om zijn complete aanbod en de perfecte service en voor het online gedeelte is dat niet anders. In dit interview kun je meer over de Meesterslijpers lezen.

 

Divine & Delicious, Amsterdam-Zuid

Divine & Delicious is dé winkel voor iedereen die graag in de keuken staat. Je vindt hier van pannen tot kookboeken. Met een combinatie van erg vriendelijke mensen en een prachtige winkelinrichting biedt Divine & Delicious de perfecte winkelervaring voor iedereen met een zwak voor koken.

 

Leux, Amsterdam-West               

Heb je persoonlijklijk en vriendelijk advies nodig bij het uitzoeken van een cadeautje voor iemand waarvan je niet weet wat je diegene moet geven? Dan is het een aanrader om bij Leux langs te gaan. Het enige gevaar is dat je dan ook van alles voor je zelf mee wilt nemen.

 

De Gamekeeper, Amsterdam-Centrum

Een walhalla voor alle spelfanaten. Van bordspellen tot legpuzzels, de Gamekeeper is van alle markten thuis. Met een enorm uitgebreid en uniek assortiment mag de Gamekeeper niet ontbreken in de lijst van top winkels.

 

Concerto, Amsterdam-Centrum

Concerto is een begrip in Amsterdam en omstreken. De platenwinkel waar menig Amsterdammer 40 jaar geleden zijn of haar eerste salaris uitgaven aan platen. Anno 2015 is het nog steeds enorm druk en dat zal altijd wel zo blijven.

 

De Evenaar, Amsterdam-Centrum

Als je meer wil weten dan over een land dan wat reisgidsen je kunnen vertellen, dan ben je op je plek bij de Evenaar. Qua literatuur hebben ze daar alles wat je wil weten over een land. De liefde voor reizen is duidelijk voelbaar in de winkel.

 

A Space Oddity, Amsterdam-Centrum

Een winkel vol met actiefiguren en andere collectors items van bekende tv-series, games, sport en films. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Van Star Wars mokken tot DC Action figures. Elke verzamelaar kan hier uren doorbrengen.

 

Carl Denig, Amsterdam-Centrum

Carl Denig heeft voor de echte avonturier geen introductie meer nodig. Maar ook de watt minder bekwame avonturier komt met een juiste uitrustig terug, want de medewerkers van Carl Denig geven advies op maat. Deze winkels hebben alles wat je nodig hebt voor een outdoor avontuur of een weekendje kamperen.

 

KANT Lingerie, Amsterdam-Oost

De website van KANT geeft aan dat zij staan voor: “passie, schoonheid en de mooiste lingerie. Kortom de essentiële ingrediënten om jou als vrouw, vrouw te laten zijn. “ Als je de winkel in stapt kun je niets anders doen dan dit beamen.

 

THISISSOUL, Amsterdam-Noord

Een winkel waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Een niet al te grote winkel met een berg aan expertise. Maar THISISSOUL gaat verder dan het verkopen van skates. Je kunt hier ook terecht voor skatelessen en Bladecamp. Dit laatste is een kamp waar kinderen drie dagen vol op leuke dingen doen en natuurlijk skaten.

                             

The Chopperdome, Amsterdam-Noord

Een verborgen pareltje in Amsterdam Noord. Aan de buitenkant lijkt het een normale werkplaats, maar als je binnen geweest bent wil je gewoon een Chopper bike hebben. De winkel heeft een prachtige uitstraling en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

 

De Winkel van Nijntje, Amsterdam-Zuid

De naam verraad al een beetje wat de laatste top winkel verkoopt, Nijntje. Een winkel vol met alles wat je van het kleine konijntje van Dick Bruna kunt verzinnen. Elke liefhebber van Nijntje moet hier een keer geweest zijn.