Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL is ontstaan uit de Stichting Wetenschappelijk Onderwijs Limburg (SWOL). Zij stond aan de basis van de Universiteit Maastricht (UM), voorheen Rijksuniversiteit Limburg.

Het Universiteitsfonds Limburg heeft bijgedragen aan de uitbouw van de UM tot een uitstekend presterende, internationaal georiënteerde universiteit. Het fonds heeft nu en in de toekomst een onmisbare rol in de versterking van de UM en de ontplooiing van haar studenten, onderzoekers en docenten. Het fonds fungeert bovendien als een brug tussen de UM en de maatschappij.

Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL werft financiële middelen voor projecten en activiteiten in het kader van onderzoek en onderwijs aan de Universiteit Maastricht (UM). Het fonds draagt hiermee bij aan een ondernemende kenniseconomie. Regionaal, nationaal en internationaal. Daarom investeert het fonds in versterking van de contacten tussen de UM en haar alumni, bedrijven en instellingen.

Goede doelen
Het Universiteitsfonds Limburg bepaalt, in overleg met de UM, de activiteiten die financiële steun behoeven. Dat kan zijn:
beurzen voor studenten
onderwijs- en onderzoeksprojecten
een bijzondere leerstoel
ontwikkeling van nieuwe opleidingen
studie en/of onderzoeksfaciliteiten en gebouwen

Het bestuur van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL nodigt bedrijven, alumni, medewerkers, studenten, (oud)hoogleraren en andere betrokkenen uit om een van onze projecten financieel te steunen. Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Betrokkenheid is niet vanzelfsprekend. Betrokkenheid is een gave waarvoor het Universiteitsfonds Limburg/SWOL grote waardering heeft. Als u onze bijzondere initiatieven in onderwijs en onderzoek financieel steunt wordt uw gave ten volle benut. Investeren in de Universiteit Maastricht betekent immers investeren in een betere en hechtere toekomst van onze samenleving.
Maastricht, NL

Universiteitsfonds Limburg/SWOL

Overige
Minderbroedersberg 4 6
6211LK Maastricht
Bezoek website
043 388 2556043 388 2556
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Minderbroedersberg 4 6
6211LK Maastricht
Bekijk
Sint Servaasklooster 32
6211TE Maastricht
Bekijk
Sint Servaasklooster 36
6211TE Maastricht
Bekijk
Sint Servaasklooster 36
6211TE Maastricht
Bekijk
Sint Servaasklooster 30 A
6211TE Maastricht
Bekijk
Papenstraat 8
6211LG Maastricht
Bekijk
Tongersestraat 18
6211LN Maastricht
Bekijk
Tongersestraat 18
6211LN Maastricht
Bekijk
Tongersestraat 1
6211LL Maastricht
Bekijk
Papenstraat 15 A
6211LG Maastricht
Bekijk