Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Thuis & Partners Advocaten is opgericht in 1972. We zijn sindsdien uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in Parkstad Limburg en zijn één van de drie grootste advocatenkantoren in Limburg. Wij zijn vaste juridisch adviseur van vele (middel)grote ondernemingen, instellingen en overheden. Met name in Zuid-Limburg maar ook ver daarbuiten.
Het kantoor wordt gekenmerkt door haar no-nonsense approach, focus op deskundigheid, maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ervaren advocaten werken binnen de secties arbeid (o.a. contracten, ontslag, arbeidsomstandigheden), onderneming en insolventie (o.a. fusies en overnames, reorganisaties, contracten en faillissement), vastgoed en overheid (o.a. huurrecht, ruimtelijke ordening, milieurecht, bouwrecht), schade en aansprakelijkheid (o.a. letselschade, gezondheidsrecht, productenaansprakelijkheid) en familierecht (o.a. echtscheiding, alimentatie, boedelscheiding).

Onze benadering richt zich op advisering en het voorkómen van procedures. Soms zijn procedures onvermijdelijk. Dan kunt u terugvallen op onze ruime proceservaring.

Onze cliënten werken vaak grensoverschrijdend. Daarom werken wij zowel in de Euregio Maas-Rijn als mondiaal samen met kantoren van vergelijkbare signatuur.
Maastricht, NL

Thuis Partners Advocaten

Overige
Stationsplein 8 N
6221BT Maastricht
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Spoorweglaan 12
6221BS Maastricht
Bekijk
Akerstraat 8 E
6221CL Maastricht
Bekijk

RIBW H&M

100 m
Akerstraat 8
6221CL Maastricht
Bekijk

Jacob Jan

100 m
Scharnerweg 165
6224JE Maastricht
Bekijk
Scharnerweg 153
6224JE Maastricht
Bekijk
Scharnerweg 153
6224JE Maastricht
Bekijk
Alexander Battalaan 56
6221CE Maastricht
Bekijk
Wilhelminasingel 103
6221BH Maastricht
Bekijk
Wilhelminasingel 101
6221BH Maastricht
Bekijk
Wilhelminasingel 99
6221BH Maastricht
Bekijk