Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Binnen ons praktijkpand zijn 4 therapeuten werkzaam: 2 fysiotherapeuten, 1 logopedist en ikzelf als oefentherapeut Mensendieck. Voordeel van deze gezamenlijke vestiging is dat bij de overstap van of naar de oefentherapeut er een effectieve overdracht is en op juist niveau behandeld kan worden.

Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode die gericht is op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon.
Al te vaak zijn verkeerde houdings-of bewegingsgewoonten de oorzaak van klachten. Immers, iemand die zijn lichaam verkeerd gebruikt of belast, loopt een sterk verhoogde kans op klachten aan het bewegingsapparaat. Ook houdt de therapeut rekening met de (arbeids)omstandigheden waarin de dagelijkse handelingen worden verricht.
Iedere klacht wordt bekeken in relatie tot het hele lichaam.

mensendieck gronseveld; mensendieck eijsden; mensendieck mheer; mensendieck st geertruid; oefentherapeut gronsveld; oefentherapeut eijsden; oefentherapeut mheer; oefentherapeut st geertruid; podo kinesioloog maastricht; podo kinesioloog gronsveld; podo kinesioloog eijsden; podo kinesioloog mheer; podo kinesioloog st geertruid; parkinson maastricht; parkinson gronsveld; parkinson eijsden; parkinson mheer; parkinson st geertruid
Maastricht, NL

Mensendieck Overtoom M

Overige
Geyaartsborg 2
6228AE Maastricht
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Geyaartsborg 2
6228AE Maastricht
Bekijk
Geyaartsborg 2
6228AE Maastricht
Bekijk
Cajersborg 18
6228AZ Maastricht
Bekijk
Roserije 315
6228DR Maastricht
Bekijk
Aalkeborg 15
6228BV Maastricht
Bekijk
Rijksweg 49
6228XX Maastricht
Bekijk

Fit by Mitch

300 m
Haafkensborg 14
6228CC Maastricht
Bekijk
Scheynersgaard 7
6227GR Maastricht
Bekijk
Rijksweg 72 A4
6228XZ Maastricht
Bekijk
Rijksweg 76
6228XZ Maastricht
Bekijk