Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels


Maastricht, gelegen in de zuidelijkste provincie van Nederland (Limburg), is een veelzijdige stad en alleszins de moeite waard om een keer te bezoeken.

Maastricht als winkelstad, met de twee prachtige nieuwe winkelcentra Mosae Forum en Entre Deux.

Maastricht als historische stad, met het nostalgische stadhuis, de Sint Servaaskerk en de Onze Lieve Vrouwekerk.

Maastricht als bourgondische stad waar u kunt genieten van de gemoedelijke sfeer op de gezellige terrassen en in de talrijke horecagelegenheden.

Maastricht als zakenstad. Het Maastrichts economisch congrescentrum MECC vormt het economische middelpunt van de euregio Nederland, Belgie en Duitsland. Het was ook de plaats waar het Europese verdrag werd getekend en the Europese munteenheid EURO werd geïntroduceerd.

Hotel de la Bourse is een 28 kamers tellend hotel, van 1-persoons tot 3-persoonskamers voorzien van alle standaardvoorzieningen. Het is gevestigd in een markant gebouw aan het mooie marktplein in Maastricht, dat grenst aan het kernwinkelgebied en de nieuwe winkelcentra Mosae Forum en Entre Deux. Verder zijn veel restaurants/café’s en parkeergelegenheden binnen loopafstand. Het hotel is geschikt voor zowel zakelijk als toeristisch publiek en er heerst een familiale sfeer. Beneden het hotel kunt vertoeven in de sfeervolle Dinner Pub DLB.

Dit eetcafé/restaurant is gelegen onder hotel de la Bourse aan de Markt. De onlangs nieuw ingerichte zaak beschikt over 55 zitplaatsen. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht over de gehele markt met het midden daarop gelegen historische stadhuis. Tevens kunt u bij mooi weer vertoeven op onze gevelbrede terras met 56 zitplaatsen.
Maastricht, NL

Hotel de la Bourse

Overige
Markt 37
6211CK Maastricht
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Kleine Gracht 24
6211CB Maastricht
Bekijk
Veerlinxstraat 32
6211BE Maastricht
Bekijk
Laag Mosae Forum 10 11
6211DV Maastricht
Bekijk
Laag Mosae Forum 10 11
6211DV Maastricht
Bekijk
Laag Mosae Forum 13
6211DV Maastricht
Bekijk
Markt 14
6211CJ Maastricht
Bekijk
Markt 14
6211CJ Maastricht
Bekijk
Gubbelstraat 10
6211CE Maastricht
Bekijk
Gubbelstraat 6 B
6211CE Maastricht
Bekijk
Markt 2
6211CH Maastricht
Bekijk