Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
‘Groen’ is meer dan je denkt. Agrologistiek, food, dierenwelzijn, teelt, detailhandel, de groene ruimte, natuurlijke vormgeving, toerisme en recreatie; het valt allemaal onder de noemer Groen en onder ons opleidingsaanbod. We hebben allemaal Groen nodig in ons leven. Of het nu bossen, parken of weilanden zijn. Of misschien zelfs dat plantsoen om de hoek. Maar Groen is ook voedsel, gezondheid, recreatie, natuur, dier of milieu.

De toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en de herkomst van voedsel creëert nieuwe beroepen en vraagt om goedopgeleide mensen. Goed onderwijs staat bij ons hoog in de vaandel. Daarnaast heerst er een goede sfeer op school waardoor leerlingen zich thuis voelen. Veel opleidingen die het CITAVERDE College aanbiedt, zijn aangepast aan de vraag van de regio. Een keuze voor een toekomst in Groen is een keuze die je maakt met je hoofd én je hart. Het groener maken van onze samenleving is namelijk voor iedereen van belang.

Het CITAVERDE College biedt verschillende brede opleidingen aan verschillende groene sectoren zoals; vormgeving, natuur en bosbeheer, recreatie, milieu, infrastructuur, greenport, veehouderij en sport en dierenverzorging.

Maar we bieden ook onderwijs voor volwassenen. Wil je na je studie nog door in de groene sector? Dat kan uiteraard ook bij CITAVERDE College. In de regio Zuidoost-Nederland is CITAVERDE Bedrijfsopleidingen dé opleider voor de groene sectoren. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen verzorgt MBO opleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen in de sectoren agro business, groenvoorziening, overheid, logistiek, detailhandel, food en zakelijke dienstverlening.

Onze leerlingen vertellen ons verhaal. Want zij zijn het beste bewijs dat Groen werkt. Doordat we in ons onderwijs veel met de praktijk samenwerken, komen zij erachter waar hun talenten liggen. We bieden verschillende opleidingen en traject aan, voor zowel VMBO als MBO. Met een VMBO of MBO-Groen diploma kun je alle kanten op.
Maastricht, NL

CITAVERDE College

Overige
Geusseltweg 45 C
6225XS Maastricht
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt

Tzorg

0 m
Geusseltweg 65 D
6225XS Maastricht
Bekijk
Geusseltweg 65 D
6225XS Maastricht
Bekijk
Geusseltweg 41 C
6225XS Maastricht
Bekijk
Kasteel Elderenstraat 27 B
6222WB Maastricht
Bekijk
Meerssenerweg 91
6222AJ Maastricht
Bekijk
Marconistraat 3
6224GC Maastricht
Bekijk
Marconistraat 3 A
6224GC Maastricht
Bekijk
Meerssenerweg 121 A
6224AC Maastricht
Bekijk
Frankenstraat 122
6224GS Maastricht
Bekijk