Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Bernadet richt zich op het geven van balletlessen voor volwassenen, behalve voor jonge volwassenen ook t.b.v. de doelgroep 40+, 50+, 60+

Waarom ballet voor volwassenen?
Omdat de balletoefeningen zorgen voor een betere houding, soepele gewrichten en sterke lange spieren, ongeacht aanleg en/of leeftijd, lichaamsbouw of danservaring. De balletles inspireert door de prachtige muziek begeleiding.

Klassiek ballet basic/beginners voor volwassenen
In de ballet basic/beginners klas wordt gewerkt vanuit de Vaganova methode: het trainingsprogramma is zodanig ontwikkeld, dat je je bewust bent van het hele bewegingsapparaat in elke beweging met aandacht voor zowel het bovenlichaam als benen en voeten.
Doordat wordt begonnen met floorbarre* leer je correct uitdraaien vanuit het heupgewricht en het maximaal opstrekken van benen en voeten.
Deze les is geschikt voor iedereen die wil beginnen met klassiek ballet ongeacht je leeftijd, voor de gevorderde ballet leerling, maar ook voor mensen die deze les willen doen als work-out voor een sterk en soepel lichaam.

*bij floorbarre doe je de balletoefeningen liggend/zittend op de grond. Doordat er geen weerstand is van de barre, kun je je beter concentreren op de juiste lichaamshouding.

Klassiek ballet beginners t/m gevorderden voor volwassenen Na circa 1 jaar ballet basic heb je het niveau bereikt dat je kunt beginnen met een reguliere balletles, die bestaat uit barre, milieu en diagonaal.

Balletworkout

De ballettechniek wordt als basis gebruikt bij deze workout. De focus ligt op het versterken van je bewegingsapparaat d.m.v. de uitdraaitechniek vanuit de heupen, waardoor je de souplesse van je gewrichten versterkt. Je werkt aan spiergroepen die je normaal gesproken niet gebruikt zoals de binnenkant van je dijen; hierdoor train je strakkere bovenbenen. Ook je rug wordt versterkt door het houden van je armen in een bepaalde positie en het constant werken aan een goed alignment.
Maastricht, NL

Bernadet Schouten- Jardin de la Danse

Overige
Alexander Battalaan 20
6221CD Maastricht
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Alexander Battalaan 35
6221CB Maastricht
Bekijk
Alexander Battalaan 1
6221CA Maastricht
Bekijk
Wilhelminasingel 67
6221BG Maastricht
Bekijk
Parallelweg 45 47
6221BD Maastricht
Bekijk
Parallelweg 45 47
6221BD Maastricht
Bekijk
Turennestraat 33
6221AR Maastricht
Bekijk

Menger O T

100 m
Stationsstraat 46
6221BR Maastricht
Bekijk

RO groep BV

100 m
Wilhelminasingel 58
6221BK Maastricht
Bekijk
Wilhelminasingel 64
6221BK Maastricht
Bekijk
Wilhelminasingel 68 A
6221BK Maastricht
Bekijk