Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Sinds 1999 verzorgen wij voor verschillende bedrijven en particulieren naar volle tevredenheid bedrijfs- en koeriersdiensten. Voor vrijwel alle facilitaire en logistieke vraagstukken hebben wij een passende oplossing.
Door to door delivery:
Hierbij kunt U zeker zijn dat de zending die we bij U laden rechtstreeks bij de door U opgegeven bestemming word afgeleverd. Wij kunnen dan ook bij aanvang van de rit zeer nauwkeurig aangeven wanneer de zending word afgeleverd.
Value added transport:
Hierbij bieden wij niet alleen een vlekkeloos transport aan maar ook extra service. Hierbij kunt U denken aan inhuizen en/of montage van uw goederen of het uitpakken en plaatsen van uw apparatuur en het retour nemen van emballage. Wij willen hiermee de diensten van uw organisatie uitbreiden en uw klanten daarmee van dienst zijn
Deliver in person:
Hierbij garanderen wij dat we uw zending persoonlijk afgeven aan de gewenste persoon die U voor ogen hebt. Na het tekenen van de vrachtbrief kunnen wij U telefonisch op de hoogte stellen of indien gewenst een afbeelding van de vrachtbrief doormailen of appen
Track & trace:
Onze voertuigen zijn voorzien van track & trace zodat wij ten alle tijden weten te vertellen waar uw zending zich bevind. Dit geld voor heel Europa.
Eindhoven, NL

HBK

Overige
Houthalenlaan 11
5628PW Eindhoven
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Maldegempad 14
5628NP Eindhoven
Bekijk
Zeebruggestraat 3
5628NH Eindhoven
Bekijk

't Trefpunt

400 m
Belgieplein 20
5628XJ Eindhoven
Bekijk
Baarle Hertoglaan 79
5628PN Eindhoven
Bekijk
Bruggelaan 30
5628RH Eindhoven
Bekijk
Torenberglaan 1
5628EL Eindhoven
Bekijk
Aarschotlaan 3
5628TN Eindhoven
Bekijk
Agatha Christielaan 12
5629MB Eindhoven
Bekijk
Grobbendonkstraat 5
5628RE Eindhoven
Bekijk
Grobbendonkstraat 24
5628RE Eindhoven
Bekijk