Sluiten
Sorteer
Verfijn

Categorie

Meer ▾

Merk

  • Outdoor (1) x
Meer ▾

Kleurenfilter

Meer ▾
Sorteer op:

Outdoor Bushcraft Handboek - René Nauta & Beke Olbers

Vanaf 29,95
De schrijvers René Nauta en Beke Olbers zijn de eigenaren van Extra survival en bushcraft. Extra survival en bushcraft is al sinds 1997 actief in het organiseren van vele cursussen.
9789082453805 https://static-images-asadventure.netdna-ssl.com/productimages/285x285/taafc60006_2015_01_nl.jpg

Nijmegen

‘’Het karakteristieke Nijmegen, oftewel Keizerstad, heeft meer dan 2000 jaar historie. Rond het centrum liggen prachtige straten met 19e eeuwse villa’s en herenhuizen.‘’

Shoppen in Nijmegen

Nijmegen heeft een divers winkelaanbod; een dagje winkelen in Nijmegen is dan ook zeker de moeite waard. De Burchtstraat, de Broerstraat en de Marikenstraat zijn de belangrijkste winkelstraten in Nijmegen. Ook in de Hezelstraat, de Houtstraat en de van Welderenstraat kun je heel leuk winkelen.

Relax in Nijmegen

Ga voor een gezellige high tea naar Smaakrijk, voor een verse lunch naar Nostra Lunch Winebar en of kies een avontuurlijk diner op de Nijmeegse Boot.

Handig om te weten

Dit gebied is ongeveer een kwartier lopen vanaf het station, maar je kunt ook bus 2, 3,14, 33, 80 of 83 pakken. Parkeren in het centrum van Nijmegen is makkelijk. Dit kan op straat, op één van de negen parkeerterreinen of in één van de vijf parkeergarages.