Sluiten
Sorteer
Verfijn

Categorie

Meer ▾

Merk

  • Outdoor (1) x
Meer ▾

Kleurenfilter

Meer ▾
Sorteer op:

Outdoor Bushcraft Handboek - René Nauta & Beke Olbers

Vanaf 29,95
De schrijvers René Nauta en Beke Olbers zijn de eigenaren van Extra survival en bushcraft. Extra survival en bushcraft is al sinds 1997 actief in het organiseren van vele cursussen.
9789082453805 https://static-images-asadventure.netdna-ssl.com/productimages/285x285/taafc60006_2015_01_nl.jpg

Haarlem

“Het gezellige Haarlem heeft een monumentale binnenstad en ligt aan rivier de Spaarne. Bezoekjes aan het Frans Hals Museum en het Teylers Museum zijn een culturele verrijking.”

Shoppen in Haarlem

Haarlem is maar liefst drie keer uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. De belangrijkste winkelstraten van Haarlem zijn de Grote Houtstraat, de Barteljorisstraat en de Zijlstraat. Daarachter liggen een heleboel bijzondere winkeltjes en speciaalzaakjes. De meeste winkels in Haarlem zijn van maandag tot en met zaterdag open. Daarnaast doen er ook veel winkels mee aan de wekelijkse koopavond (donderdag) en koopzondag.

Relax in Haarlem

Tijdens een kopje koffie bij Stempels aan het Klokhuisplein kun je genieten van het mooie uitzicht, bij Lunchroom Opera kun je de lekkerste wijn proeven tijdens een Spaanse high wine en bij Restaurant het Pakhuis hebben ze heerlijke internationale gerechten.

Handig om te weten

Het winkelgebied van Haarlem is ongeveer 20 minuten lopen vanaf het station, maar ook te bereiken met bus 2, 3, 73 en 300. Parkeren op straat in het centrum van Haarlem is lastig. Als je met de auto naar Haarlem gaat, kun je je auto het best in één van de parkeergarages zetten. Haarlem heeft 5 parkeergarages die 24 uur per dag open. Op het Woudplein bij het station kun je gratis parkeren.