Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Vakantiepark Petersbrug ligt net buiten de levendige stad Arnhem in de provincie Gelderland. Deze prettige familiecamping ligt slechts enkele kilometers verwijderd van nationaal park ‘De Hoge Veluwe’. Natuurbewonderaars en fanatieke fietsers en wandelgangers beleven hier een heerlijke tijd. In het schilderachtige natuurpark Sonsbeek kunt u eindeloos rondslenteren over kronkelige landweggetjes.

Een vakantie of weekendje weg in de omgeving van Arnhem betekent vooral genieten van natuurschoon, futuristische steden, interessante musea voor kunst en wijn en culinaire restaurantjes. Vakantiepark Petersburg biedt kampeerders een ruim en beschut kampeerveld met moderne faciliteiten zoals stroom en wateraansluiting. Tevens is er een sanitair complex en wasruimte aanwezig.

Een groot voordeel is het feit dat honden gewoon mee kunnen naar dit vakantieadres. Hondeneigenaren dienen er wel voor te zorgen dat hun huisdier aangelijnd rondloopt. Het Veluwe gebied en het uiterwaardgebied bieden u een fantastisch wandelparcours, waar honden lekker kunnen ravotten. Overdag kunt u zich vergapen aan de vele kunstgaleries en het museum voor Moderne kunst. Kinderen maakt u blij met een bezoek aan het avontuurlijke Burgers Zoo.

Op zonnige middagen oefent u de golfswing op het nabijgelegen golfterrein. Andere tips voor daagjes uit zijn het Nederlands Wijnmuseum en het populaire amusementspark Tivoli. Shopaholics kunnen zich in Arnhem verlekkeren aan het moderne winkelcentrum met mooie modehuizen (o.a. warenhuis de Bijenkorf). Na een uitgebreide beautybehandeling in het beautycenter van Beuningen voelt u zich werkelijk als herboren. ’s Avonds gaat u naar een wervelend dansspektakel in het Focus Filmtheater of een vermakelijke filmavond in de bioscoop.
Arnhem, NL

Petersburg Vakantieoord

Overige
Deelenseweg 3
6816TR Arnhem
026 443 4889026 443 4889
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
WoGesloten
DoGesloten
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Koningsweg 18
6816TC Arnhem
Bekijk
Koningsweg 35
6816TG Arnhem
Bekijk
Kemperbergerweg 727 729
6816RV Arnhem
Bekijk

Auto Heijna

1,9 km
Kemperbergerweg 727
6816RV Arnhem
Bekijk
Kemperbergerweg 673
6816RV Arnhem
Bekijk
Kemperbergerweg 159
6816RP Arnhem
Bekijk
Kemperbergerweg 139 E
6816RP Arnhem
Bekijk
Kemperbergerweg 87
6816RM Arnhem
Bekijk
Bakenbergseweg 277
6816VP Arnhem
Bekijk