Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
HuidZorg Huidtherapie en Oedeemtherapie
Bij HUIDZORG Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor behandeling van oedeem, acne, littekens, couperose en overbeharing. Tevens zijn wij erkend leverancier van Therapeutisch Elastische Kousen.

U vindt ons in (para-)medische centra in: Arnhem (Jachthoornlaan), Arnhem (Onder de Linden), Angeren, Bemmel, Boxmeer, Cuijk, Didam, Druten, Gennep, Huissen, Nijmegen en Zevenaar.

Onze aanpak is zorgvuldig. Dat geldt niet alleen voor de medische kant, maar ook voor het voortraject. We nemen graag de tijd om uw vraag te bespreken en u van een passend advies te voorzien. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis!!. Ook hebben we het hele jaar door extra kortingen op IPL en laser behandelingen!!! Informeert U gerust naar de voorwaarden.

HuidZorg is direct toegankelijk. Dit houdt in dat er voor veel behandelingen geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is. Wanneer een patiënt zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut, zal deze tijdens het intakegesprek een ‘screening’ uitvoeren. Tijdens deze screening bepaalt de huidtherapeut of zij zonder verwijzing aan de behandeling kan beginnen of dat het toch verstandig is dat u eerst langs de huisarts/medisch specialist gaat.

De huid is een kostbaar bezit. Het is tevens het grootste orgaan van de mens. Laat daarom niet zomaar iemand aan uw huid werken.
In tegenstelling tot de schoonheidsspecialiste, die de gezonde huid behandeld, is de huidtherapeut opgeleid om de zieke en/of beschadigde huid te behandelen. Huidtherapeut is een erkend paramedisch beroep met een beschermde titel. De behandelingen van de huidtherapeut worden in de regel door uw zorgverzekeraar vergoed.

Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars en aangesloten bij de NVH, Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten.
Hierdoor bent u verzekerd van de maximale vergoeding van uw zorgkosten.
Tevens staan al onze huidtherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en uiteraard in het BIG-register.
Arnhem, NL

HuidZorg Huidtherapie en Oedeemtherapie

Overige
Jachthoornlaan 1 A
6813CH Arnhem
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
Ma08:00 - 17:00
Di08:00 - 17:00
Wo08:00 - 17:00
Do08:00 - 17:00
Vr08:00 - 17:00
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Jachthoornlaan 1 A
6813CH Arnhem
Bekijk
Jachthoornlaan 1 A
6813CH Arnhem
Bekijk
Bosboomstraat 12
6813KC Arnhem
Bekijk
Heijenoordseweg 3
6813GG Arnhem
Bekijk
Bakenbergseweg 72
6814MK Arnhem
Bekijk
Mauvestraat 1
6813JJ Arnhem
Bekijk
Bakenbergseweg 66 66A
6814MK Arnhem
Bekijk
Jacob Marislaan 10
6813JV Arnhem
Bekijk
Bakenbergseweg 72
6814MK Arnhem
Bekijk
Bakenbergseweg 125
6814ME Arnhem
Bekijk