Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Welkom bij Effective Transport.
...het adres voor al uw kleine en grote ad-hoc zendingen...”

Waarom Effective Transport?

Effective transport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland is het voor ons bijna altijd mogelijk om op tijd op het afleveradres te zijn, daarbij is vakbekwaamheid, service en klantgericht zijn een pré. Dit doen wij dan ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Wij zien het dan ook als onze taak om voor een snel en verantwoordelijk transport van uw goederen zorg te dragen. Dit doen wij dan ook tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen ons een groeiend aantal zendingen toe. Navraag bij onze klanten leert dat dit komt door de manier waarop we met die grote verantwoordelijkheid omgaan: zorgvuldig, accuraat, efficiënt én met de afgesproken snelheid. Dit doen we met plezier.

Daarnaast levert zakendoen met Effective Transport u een partner op die altijd met u en uw business meedenkt. Dát zien onze opdrachtgevers terug in de service en tarieven, maar bijvoorbeeld ook in onze slimme maatwerkoplossingen. Onze kennis groeit met het jaar.
Werkgebied.

Effective Transport werkt in Nederland en West Europa.
Met een actieradius van pakweg 1000 tot 2000 kilometer. Daarboven is vliegen vaak een goed alternatief.
Belangrijke afweging bij dergelijke afstanden zijn de voordelen van hand-to-hand delivery (niet over laden; uw zending is gedurende het transport in handen van één partij en wordt 'in handen van de ontvanger afgeleverd').
En niet onbelangrijk: de bereikbaarheid van de eindbestemming. Want laten we wel wezen: vaak zit het venijn in de staart. Hier dus in de aflevering. Er zijn plekken in Europa die nog slechts één keer per week post ontvangen.
Wilt u de (on)mogelijkheden voor een specifieke bestelling goed afwegen, overleg dan vooraf altijd met Effectieve Transport.
Apeldoorn, NL

Effective Transport

Overige
Surinameweg 9
7333PC Apeldoorn
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
WoGesloten
DoGesloten
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Surinameweg 10
7333PD Apeldoorn
Bekijk
Oude Apeldoornseweg 41
7333NR Apeldoorn
Bekijk
Oude Apeldoornseweg 41
7333NR Apeldoorn
Bekijk
Surinameweg 27
7333PC Apeldoorn
Bekijk
Oude Apeldoornseweg 28
7333NS Apeldoorn
Bekijk
Laan van Malkenschoten 40
7333NP Apeldoorn
Bekijk
Oude Apeldoornseweg 40A
7333NS Apeldoorn
Bekijk
Oude Apeldoornseweg 40A
7333NS Apeldoorn
Bekijk
Nagelpoelweg 92
7333NZ Apeldoorn
Bekijk
Nagelpoelweg 62 B
7333NZ Apeldoorn
Bekijk