Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Nieuwenhuis, opgericht in 1926 en al jaren dé partner op het gebied van audiovisuele apparatuur. Met een eigen verhuur-, verkoop- en productieafdeling in staat snel en adequaat een zeer professioneel product neer te zetten.

Persoonlijk contact, snelle service vormen er samen met hoogwaardige apparatuur en een 24 uurs servicedienst voor dat u op ons kunt rekenen.

Met 80 jaar ervaring is Nieuwenhuis toonaangevend op het gebied van beeld, geluid, licht en video.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere:

Verkoop.
Verhuur.
Producties.
Advies.

Nieuwenhuis verhuurt alle denkbare audiovisuele apparatuur, of het nu gaat om een geluidsinstallatie, een video opname set, projectie apparatuur of een complete TV regie. 30 of 3.000 gasten? Geen probleem. Ook voor zeer grote evenementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze apparatuur wordt met de grootst mogelijke zorg aangeschaft en indien nodig aangepast aan onze specifieke wensen. Op deze manier kunnen wij bij elk evenement een passende installatie leveren.

Verkoop.
Voor het inrichten van bijvoorbeeld een boardroom, klaslokaal of auditorium bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring zijn wij in staat proactief mee te denken, oplossingen aan te dragen en een installatie binnen het budget te leveren en te installeren.

Onze zeer nette werkwijze komt naar voren in de uitstraling van de apparatuur maar ook in de bedrijfszekerheid van de installatie. Door onze eigen installatiedienst weet u zeker dat de apparatuur optimaal geïnstalleerd en afgesteld wordt.

Producties.
We leven in een multimediaal tijdperk.
Beeld en geluid beheersen het straatbeeld en moeten flitsend zijn. Wanneer u op zoek bent naar bedrijfs- of promotiefilms, de implementatie van interactieve diensten als Twitterschermen, SMS2screen of stemsystemen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Apeldoorn, NL

Nieuwenhuis Audiovisuele Apparatuur

Elektronica
Schumanpark 59
7336AS Apeldoorn
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
Ma08:30 - 17:30
Di08:30 - 17:30
Wo08:30 - 17:30
Do08:30 - 17:30
Vr08:30 - 17:30
ZaGesloten
ZoGesloten
Afwijkende/aangepaste
ma:Bezoek alleen op afspraak
Vergelijkbare winkels in de buurt
Bartelsweg 10
7311DG Apeldoorn
Bekijk
De Voorwaarts 13
7321MA Apeldoorn
Bekijk

EP:Apeldoorn

4,6 km
Korianderplein 33
7322NB Apeldoorn
Bekijk