Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
UFA Bouw
UFA Bouw bouwt in het heden met alle kennis van het verleden. UFA Bouw is een Amsterdams gevestigd aannemersbedrijf dat zich onderscheidt door Klantgerichtheid, Professionaliteit, Flexibiliteit en Service.

Ons bouwteam bestaat uit zeer hoog gekwalificeerde vakmensen. Met onze interne organisatie zijn wij in staat elk bouwproject tot een goed eind resultaat te brengen. Een sterk bedrijf dat hecht aan langdurige relaties en continuïteit en de opdrachtgever altijd centraal stelt.

Kwaliteit en ambachtelijkheid

UFA Bouw is ouderwets in de zin dat kwaliteit en ambachtelijkheid bij ons zwaar tellen. Bij UFA Bouw werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. UFA Bouw is tegelijk ook jong en modern. Wij zijn dynamisch en hebben een eigentijdse bedrijfsaanpak. UFA Bouw staat altijd open voor nieuwe invloeden en innovatie. Wij zijn een erkend leerbedrijf, aandacht voor opleiding en scholing past helemaal in de filosofie van UFA Bouw.

Zakelijk
Als het gaat om kleinschalig nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud van woningen, wooncomplexen, kantoren en/of bedrijfsgebouwen dan bent u bij UFA Bouw aan het goede adres. Want daarmee heeft u direct toegang tot alle disciplines en specialisaties. Van eenvoudige kantoor renovatie tot een compleet nieuw bedrijfsgebouw, wij doen dat met kennis en ervaring, met de juiste mensen, veelzijdig en vertrouwd.

Wij werken aan kleine en grote projecten voor bedrijven, overheid, semi overheid, beleggers en woningcorporatie, afgestemd op uw specifieke wensen rekening houdend met alle financiële en technische randvoorwaarden en in een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Particulier
Stel: u heeft een stuk grond en u wenst daarop uw droomhuis te realiseren, of u wilt een garage, aanbouw, dakkapel of een scheidingswand verplaatsen, een scharnier vervangen, een keukenkastje repareren u noemt het maar op. In dergelijke situaties bent u bij UFA Bouw aan het juiste adres.
Amsterdam, NL

UFA Bouw

Overige
Westhavenweg 47
1042AL Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Westhavenweg 45
1042AL Amsterdam
Bekijk
Westhavenweg 59 E
1042AL Amsterdam
Bekijk
Westhavenweg 60 E
1042AL Amsterdam
Bekijk
Radarweg 8
1042AA Amsterdam
Bekijk
Westhavenweg 61 E
1042AL Amsterdam
Bekijk
Westhavenweg 62 A
1042AL Amsterdam
Bekijk
Radarweg 18
1042AA Amsterdam
Bekijk
Deccaweg 30
1042AD Amsterdam
Bekijk
Gyroscoopweg 116
1042AX Amsterdam
Bekijk
Gyroscoopweg 4
1042AB Amsterdam
Bekijk