Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
De Raddraaier is een drukkerij met een duidelijk signatuur. De drukkerij toont aan dat efficiënt produceren en kwaliteit niet ten koste hoeven te gaan van een gemoedelijke werksfeer, milieubewust produceren en persoonlijke betrokkenheid bij ieder product en elke klant.

Op onze offsetpersen wordt hoofdzakelijk gedrukt met bio-inkten en we gebruiken plantaardige wasmiddelen.
Inkten voor de digitale pers zijn geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Behalve het standaarddrukwerk, van één kleur tot full colour, zijn we getraind in het drukken van de meest diverse papieren, waaronder alle minder milieubelastende soorten.

Drukkerij Raddraaier ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites. Statische websites en websites met cms kunnen op verzoek en in overleg geheel naar wens gebouwd worden.

Voor de starters en voor diegenen die zelf hun website willen aanpassen, zonder technische kennis, biedt Drukkerij Raddraaier twee soorten zeer betaalbare pakketten.

Drukkerij Raddraaier ontstond in 1979 in de roerige tijden van de kraakbeweging. De maatschappij werd bestookt met posters ten behoeve van groeperingen die zich bezighielden met kraken, antikernenergie, derdewereldproblematiek, milieu, antiracisme en nog vele andere zaken. De persen in de drukkerij draaiden op volle toeren, in dienst van de ideologie.
Na enige jaren ontstond bij nagenoeg de hele klantenkring de behoefte aan een betere kwaliteit drukwerk. Wilde men door de maatschappij serieus genomen worden, moest de boodschap goed gepresenteerd worden. Dit sloot goed aan bij de ontwikkelingen binnen de drukkerij. In de loop der jaren waren de Raddraaiers uitgegroeid tot drukkers met een grote liefde voor het vak.
Amsterdam, NL

Raddraaier BV

Overige
Van Ostadestraat 233 B
1073TN Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
WoGesloten
DoGesloten
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Van Ostadestraat 233 B
1073TN Amsterdam
Bekijk
Van Ostadestraat 278 280
1073TW Amsterdam
Bekijk
Kuipersstraat 145 A-B
1073ER Amsterdam
Bekijk
Kuipersstraat 145 A-B
1073ER Amsterdam
Bekijk
Ceintuurbaan 358 1
1073EL Amsterdam
Bekijk
Kuipersstraat 151 A
1073ER Amsterdam
Bekijk
Rustenburgerstraat 235 B
1073GB Amsterdam
Bekijk
Kuipersstraat 151 A
1073ER Amsterdam
Bekijk
Rustenburgerstraat 148 A-B
1073GJ Amsterdam
Bekijk