Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Ondersteuning van kwetsbare burgers
De Maatschappelijke Dienstverlening van PuurZuid is wijkgericht georganiseerd en richt zich op burgers met vragen en problemen op het gebied van inkomen, huisvesting, gezinsrelaties, maatschappelijke participatie en gezondheid. Uitgangspunt is dat burgers ondersteund worden bij het verbeteren van hun zelfredzaamheid en het kunnen voeren van eigen regie op hun leven. De teams van de maatschappelijke dienstverlening zijn verdeeld over vijf wijken in het stadsdeel;
1. Marathon-, Hoofddorpplein-, Schinkelbuurt, 2. De Pijp, 3. Rivierenbuurt, 4. Buitenveldert, 5. Museumkwartier-, Apollo-, Willemsparkbuurt. In alle wijken zijn locaties waar de sociaal werkers per team werkzaam zijn.

Schuldhulpverlening
In alle wijkteams zijn schuldhulpverleners werkzaam die zich specifiek richten op bewoners met schuldenproblematiek. De schuldhulpverleners werken nauw samen met de sociaal werkers in de wijkteams.

Jongeren met schulden
Voor jongeren van 18-25 jaar richt PuurZuid zich specifiek op schuldenproblematiek door middel van Jongeren Schuldhulpverlening. Jongeren Schuldhulpverlening wordt in stadsdeel Zuid en in de stadsdelen West en Nieuw-West aangeboden.

Vroeg erop Af
Een apart team van ‘ Vroeg erop Af’ medewerkers helpt burgers die te maken hebben met (dreigende) achterstanden met betalingen van o.a. huur, gas- en licht, zorgverzekeringen. Deze medewerkers gaan op bezoek bij burgers met betalingsachterstanden.

Online Hulpverlening
Via Online Hulpverlening kunt u uw hulpvraag stellen door ons een e-mail te sturen. Lees meer over Online Hulpverlening.
Amsterdam, NL

PuurZuid

Overige
Hagedoornplein 1 C
1031BV Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Buiksloterweg 85
1031CG Amsterdam
Bekijk
Buiksloterweg 85
1031CG Amsterdam
Bekijk
Meidoornplein 15 HS
1031GA Amsterdam
Bekijk
Kraaienplein 14 HS
1021EG Amsterdam
Bekijk
Hagedoornweg 76
1031BT Amsterdam
Bekijk
Van der Pekstraat 138
1031EJ Amsterdam
Bekijk
Docklandsweg 2
1031KN Amsterdam
Bekijk