Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Als wereldwijde leider op het gebied van Unified Communications
biedt Polycom u de ultieme UC-belevenis.

Het Polycom Advantage is ons streven om u van een complete communicatieoplossing te voorzien, een oplossing die u nu geeft wat u nodig hebt en die in de toekomst met uw bedrijf meegroeit. Van de desktop tot volledig geïntegreerde telepresence bieden de UC-oplossingen van Polycom:

Superieure oplossingen

Klanten die op zoek zijn naar flexibiliteit, keuzevrijheid en investeringsbescherming zonder gebonden te zijn aan één leverancier, kiezen keer op keer voor oplossingen van Polycom en ons sterke netwerk van strategische partners en UC channel partners. Polycom is de voorkeursleverancier voor omgevingen van Microsoft, IBM, BroadSoft, Avaya, HP en Juniper. Bij ons profiteert u van flexibiliteit en kunt u kiezen uit meerdere essentiële UC-platforms en de allerbeste oplossingen.
Open architectuur

Polycom biedt open, op standaarden gebaseerde oplossingen. Onze UC-benadering is erop gericht dat oplossingen van verschillende leveranciers voor video, telepresence, spraak en het delen van content naadloos samenwerken. Daarom is Polycom de betere partner in vergelijking met andere leveranciers, die gesloten UC-oplossingen uit eigen stal bieden en de klant op alle fronten volledig aan zich binden. Bovendien zijn met Polycom uw IT-investeringen beschermd en kunt u op uw eigen tempo de overstap naar UC maken zonder dat bestaande technologie hoeft te worden vervangen. U houdt altijd het heft in handen en efficiënt gebruik van uw IT-middelen is nu en in de toekomst gegarandeerd.
Innovatie

Al bijna 20 jaar speelt Polycom als pionier een toonaangevende rol in de branche. Sinds dag één streven wij naar innovatieve, op standaarden gebaseerde oplossingen en de allerbeste communicatiebelevenis voor onze klanten.
Amsterdam, NL

Polycom Netherlands BV

Overige
Orlyplein 10 VERD23
1043DP Amsterdam
Bezoek website
020 581 4900020 581 4900
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt

Bouwinvest

200 m
La Guardiaweg 4
1043DG Amsterdam
Bekijk
Basisweg 30
1043AP Amsterdam
Bekijk
Naritaweg 51
1043BP Amsterdam
Bekijk
Donauweg 11
1043AJ Amsterdam
Bekijk
Naritaweg 12 F
1043BZ Amsterdam
Bekijk
Basisweg 34
1043AP Amsterdam
Bekijk
Naritaweg 12 D
1043BZ Amsterdam
Bekijk

Taxi Direct

400 m
Donauweg 10
1043AJ Amsterdam
Bekijk
Naritaweg 213
1043CB Amsterdam
Bekijk
Teleportboulevard 140
1043EJ Amsterdam
Bekijk