Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
De CJ Hendriks Group is een familiebedrijf met 175jaar ervaring. CJ Hendriks Group is gespecialiseerd in complexe logistiek voor o.a. levensmiddelen, dranken, consumenten goederen en gevaarlijke stoffen. Met onze op maat gemaakte diensten nemen wij het gehele logistieke proces uit uw handen. De CJ Hendriks Group heeft de ideale locatie om de Europese markt te bedienen.

In Amsterdam hebben wij een nieuw sterk logistiek bedrijf gecreerd; de CJ Hendriks Group. De bouwstenen zijn drie bedrijven met een enorme hoeveelheid kennis van logistieke processen en veel verschillende producten.

In 2006 heeft CJ Hendriks Expeditie- en Veembedrijf de bedrijven Diergaarde en Recter & van der Veere verworven. Diergaarde bestaat uit twee verschillende bedrijven, dit zijn Veem- en Expeditiebedrijf Diergaarde en Diergaarde Chemical Storage.
Dit bedrijf is groot genoeg om zelfstandig te kunnen bestaan en klein genoeg om een toegewijde service te kunnen leveren.

Leave it to us
De markt is volop in beweging en daarbij is het belangrijk om te bepalen hoe uw product op het juiste moment in de juiste hoeveelheid uiteindelijk op de juiste plaats van bestemming terecht komt. De CJ Hendriks Group heeft al 170 jaar lang vakkennis op het gebied van complexe logistiek, opslagcondities en douane.
Als logistieke dienstverlener verzorgen wij de aanvoer van producten uit alle delen van de wereld, nemen het voorraadbeheer voor onze rekening en slaan de producten op afroep uit om ze naar alle bestemmingen waar ook ter wereld te brengen. Dit maatwerk voeren wij zo uit dat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Onze dienstverlening omvat de complete logistieke keten.

Huidige specialisatie
De CJ Hendriks Group houdt zich bezig met internationale logistiek. De specialisatie ligt tegenwoordig in transport, opslag, distributie en douaneafhandeling van onder andere wijn, thee, (biologische) levensmiddelen, tabak, rubber, cacao, gevaarlijke stoffen en algemene koopmansgoederen.
Amsterdam, NL

Hendriks Expeditie- en Veembedrijf BV C J

Overige
Latexweg 10
1047BJ Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
WoGesloten
DoGesloten
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Latexweg 10
1047BJ Amsterdam
Bekijk
Accraweg 39
1047HJ Amsterdam
Bekijk
Heining 43
1047AZ Amsterdam
Bekijk

CB Verheul

1,9 km
Amerikahavenweg 10 B
1045AD Amsterdam
Bekijk
Rak 101
1551NA Westzaan
Bekijk
Hornweg 18
1045AR Amsterdam
Bekijk
Overtoom 136
1551PD Westzaan
Bekijk
Zuideinde 45
1551EB Westzaan
Bekijk
Schellingweg 17 B
1507DR Zaandam
Bekijk

Pandschoon

2,5 km
Samsonweg 28 N
1521RM Wormerveer
Bekijk