Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Wij zijn je graag van dienst bij de verkoop van jouw woning. Maar niet zonder dat je weet waar je aan toe bent. Wij komen graag bij je langs voor een adviesgesprek. Je hoort van ons wat er komt kijken bij de verkoop van jouw woning, wat in deze markt een reële vraagprijs is en hoelang het ongeveer duurt voordat je woning verkocht is. Wij laten je ook zien wat er mogelijk is om je woning optimaal op de markt te presenteren. Kortom je ontvangt van ons een advies op maat, het gaat immers om jouw huis. En dat gesprek? Dat is natuurlijk gratis.

Ik wil graag mijn huis verkopen, maar niet voor verrassingen komen te staan.

Als je jouw huis wilt verkopen dan is het vooral belangrijk om je huis zo goed mogelijk te presenteren. Zo moet je woning met de goede prijs op de markt worden gezet. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarnaast is het belangrijk om potentiële kopers te laten weten dat jouw huis op de markt is. Jouw woning is echter uniek. Of je woning snel wordt verkocht hangt af van de locatie en natuurlijk de vraagprijs van je woning. Als je woning goed is onderhouden en er luxe materialen zijn gebruikt, dan is dat ook van invloed op de snelheid waarmee je woning verkocht wordt. En heb je haast met verkopen, of heb je iets meer tijd omdat je nieuwe woning pas over enige tijd beschikbaar is? Ook dat speelt mee bij het maken van een verkoopplan.

Wij zijn je graag van dienst bij de verkoop van jouw woning. Bovenstaande criteria vormen de basis van je persoonlijke offerte. Je krijgt van ons een advies op maat. Het gaat immers om de verkoop van jouw huis.

Ik zoek een betrouwbare makelaar die mij helpt!

Wanneer je je huis wilt (ver)kopen en je hiervoor een makelaar inschakelt, dan mag je er vanuit gaan dat een aantal basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening en dergelijke goed geregeld zijn. En van de makelaars van Fris mag je iets extra’s verwachten. De makelaars van Fris zijn actief, persoonlijk en betrouwbaar.
Amsterdam, NL

FRIS Woningmakelaars

Overige
Buitenveldertselaan 42
1081AA Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Buitenveldertselaan 28
1081AA Amsterdam
Bekijk

Actum Advies

100 m
Arent Janszoon Ernststr 865 B
1082LN Amsterdam
Bekijk
Arent Janszoon Ernststr 1013 1015
1081HL Amsterdam
Bekijk
Arent Janszoon Ernststr 1013 1015
1081HL Amsterdam
Bekijk
Buitenveldertselaan 27
1082VA Amsterdam
Bekijk
Assumburg 4
1081GC Amsterdam
Bekijk
Arent Janszoon Ernststr 735 A
1082LJ Amsterdam
Bekijk
Arent Janszoon Ernststr 727
1082LJ Amsterdam
Bekijk
Arent Janszoon Ernststr 733
1082LJ Amsterdam
Bekijk
Nijenburg 75 B
1081GE Amsterdam
Bekijk