Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Bredero Mavo
Bredero Mavo is een openbare school voor vmbo-t en havo. De school is gevestigd in een modern schoolgebouw in het centrum van Amsterdam-Noord, aan het begin van de Noord/Zuidlijn. Als je bij ons een diploma behaalt, heb je een streepje voor. Naast de algemene vakken ontwikkel je namelijk ook aanvullende communicatieve en ondernemende vaardigheden zoals: presenteren, samenwerken, netwerken, reflecteren, initiatief nemen, onderzoeken en organiseren. Op de Bredero Mavo kun je de vmbo theoretische leerweg volgen of instromen in de tweejarige mavo/havo brugklas en je havo-diploma behalen. Je kunt examen doen in tekenen, LO2 (sportklas) en ICT/Media en vormgeving.

Het leren, het ontdekken van je talenten en jouw ontwikkeling staat centraal. En natuurlijk heel belangrijk: jouw toekomstige beroep. Dit doen we door samen actief aan een beroepsbeeld te werken; wat houdt een bepaald beroep in en wat kun je er later mee?

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je vmbo-t of havo-diploma haalt. Maar met dit diploma ben je er nog niet; je bent nog niet klaar voor de arbeidsmarkt. Je zult dus nog even verder moeten leren. Dat kun je op het mbo doen of misschien wil je wel verder leren op het hbo. De mbo-opleidingen van het ROCvA zitten in hetzelfde gebouw en door de goede samenwerking kun je makkelijk doorstromen naar een vervolgopleiding.
Amsterdam, NL

Bredero Mavo

Overige
Gare du Nord 5
1022LD Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Osdorperweg 518 Y
1067SX Amsterdam
Bekijk
Loenermark 243
1025SX Amsterdam
Bekijk
Buikslotermeerplein 149
1025ET Amsterdam
Bekijk
Rode Kruisstraat 40
1025KN Amsterdam
Bekijk

ALTRA

800 m
Rode Kruisstraat 32
1025KN Amsterdam
Bekijk
Spelderholt 361
1025BR Amsterdam
Bekijk
Warnsborn 2 A
1025CB Amsterdam
Bekijk
Buiksloterdijk 178
1025WC Amsterdam
Bekijk
Buikslotermeerplein 424 A
1025WP Amsterdam
Bekijk
Abebe Bikilalaan 11
1034WL Amsterdam
Bekijk