Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Mijn naam is Monique Van den Broek. Ik ben Ayurvedic Practitioner / Ayurveda (Massage)Therapeut, Yogadocent, Dorn Breuss Therapeut en Javaanse danseres. Ik heb deze website gemaakt voor mijn praktijk voor Ayurveda Yoga en Dorntherapie: " Bunga Mas" gevestigd te Amsterdam West:

Praktijk voor Ayurveda - Ayurvedische Massage - Yoga - Dorn Breuss en Javaanse dans.

In mijn ayurveda praktijk uitoefening richt ik mij op gezonde en zieke mensen, op preventie en genezen van lichaam en geest. Op deze site vind je verschillende ayurvedische en yoga behandelmethoden zoals Ayurvedische Massage, shirodhara , pancha karma, ayurveda wellness, informatie over allerlei ayurvedische workshops zoals ayurvedische massagecursus en ayurvedisch koken, over de diverse yogalessen kinderyoga en Raja Yoga, uitleg over de Javaanse dansen en vele foto's en filmpjes daarvan en nog vele andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan ayurveda, yoga en dans.
Ik werk wat betreft de ayurveda op basis van technieken en behandelingen uit Noord-India en Zuid-India Kerala (m.n. marma-massage). Je kunt uitgebreide informatie vinden over specifieke ziektes (reuma, hart & vaatziekten, ME, overgewicht) en klachten (vrouwenkwalen, rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, huidklachten) waarin ik mij gespecialiseerd heb en hun ayurvedische behandeling. Laat je inspireren door de ervaringen met de ayurveda van mijn cliënten en lees hun verhaal. Op blogs over ayurveda & yoga en de javaanse dans kun je allerlei activiteiten van de praktijk en de dansgroep volgen.
Voor rugpijn, rugklachten en nekklachten maak ik gebruik van een combinatie van technieken uit de ayurveda (marma massage), yoga (fysieke houdingen en ademhaling) en de Dorn-Breuss (manuele ruggewervel en gewrichtscorrectie) methode.
Per persoon, situatie, klacht bekijk ik of er andere methodieken dan de ayurveda/yoga zoals Cranio sacraal en esoteric healing of Focussen ingezet moeten worden als ondersteuning.
Amsterdam, NL

Ayurveda Yoga & Dorn Praktijk

Overige
Donker Curtiusstraat 7 K502
1051JL Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
MaGesloten
Di14:15 - 21:00
WoGesloten
Do14:15 - 21:00
Vr10:00 - 18:00
ZaGesloten
ZoGesloten
Vergelijkbare winkels in de buurt
Donker Curtiusstraat 7 UNIT413A
1051JL Amsterdam
Bekijk
Donker Curtiusstraat 7 UNIT413A
1051JL Amsterdam
Bekijk
Donker Curtiusstraat 7 132
1051JL Amsterdam
Bekijk

Cream PR

100 m
Van Hallstraat 294 1A
1051HM Amsterdam
Bekijk
Van Hallstraat 200
1051HL Amsterdam
Bekijk
Amaliastraat 5
1052GM Amsterdam
Bekijk
Frederik Hendrikstraat 24
1052HV Amsterdam
Bekijk
Visseringstraat 55
1051MG Amsterdam
Bekijk
Frederik Hendrikplnts 13 2
1052XP Amsterdam
Bekijk
Gillis van Ledenberchstr 78
1052VK Amsterdam
Bekijk