Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Je kunt hier zowel een ontspannende voetreflex en/of reiki behandeling ontvangen als een functionele pedicure behandeling.

Wanneer je uit balans bent, je gespannen voelt, is een voetreflex behandeling een goede aanzet om weer in balans te komen. Ook wanneer je ergens in je lichaam een ongemak ervaart. Bij hoofdpijn, slecht slapen, problemen met de spijsvertering enz. kan een voetreflexbehandeling voor verbetering zorgen. Om de behandeling intenser te maken, gebruik ik tijdens de behandeling graag etherische olie. Wanneer je dit wilt, geef ik je advies over het thuisgebruik van de etherische olie. Als je voor alternatieve behandelingen verzekerd bent, kan je, omdat ik lid ben van de B.E.R. (Bond voor Europese Reflexologen), in de meeste gevallen een voetreflex behandeling bij de verzekering declareren. Raadpleeg om dit zeker te weten je verzekering.

Een Reiki behandeling is een goede manier om lichaam en geest te ontspannen, zodat je na de behandeling beter kan functioneren.

Ik geef een functionele pedicure behandeling, nagels verzorgen, ingroeiende nagels behandelen, verwijderen eelt en likdoorns. Wanneer het nodig is, plaats ik, in overleg een nagelbeugel en maak ik ortheses. Desgewenst kan een basis behandeling uitgebreid worden met een spa behandeling. Omdat ik Medisch Pedicure ben worden de basis pedicure-behandelingen van Reuma en Diabeet patiënten in de meeste gevallen door de verzekering vergoed.
Amsterdam, NL

Anneke Kelner

Overige
Helmholtzstraat 27
1098LD Amsterdam
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt

Heaven 4

100 m
Helmholtzstraat 61
1098LE Amsterdam
Bekijk
Johannes vd Waalsstraat 39
1098PE Amsterdam
Bekijk
Johannes vd Waalsstraat 39
1098PE Amsterdam
Bekijk
Wethouder Frankeweg 4 H
1098KZ Amsterdam
Bekijk
Wethouder Frankeweg 2 A
1098KZ Amsterdam
Bekijk

Arbo Advies

200 m
Pasteurstraat 1
1097ER Amsterdam
Bekijk
Hugo de Vrieslaan 7
1097ED Amsterdam
Bekijk
Middenweg 141 H
1098AL Amsterdam
Bekijk

Club LV

300 m
Middenweg 144
1097BV Amsterdam
Bekijk
Johannes vd Waalsstraat 62 HS
1098PR Amsterdam
Bekijk