Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Restauratieatelier Amsterdam is gespecialiseerd in conservering en restauratie van schilderijen en beschilderde oppervlakken uit alle tijdvakken. Daarnaast adviseren wij over preventieve maatregelen voor een goed behoud van uw kunstwerken en bieden wij services op het gebied van schaderapportages voor verzekeringen, bruikleenverkeer en tentoonstellingsbegeleiding.

In onze restauratiewerkzaamheden staan het object (en de bijbehorende restauratiegeschiedenis) centraal en richten wij ons op het bewaren en herstellen van de authenticiteit van het kunstwerk. Hierbij trachten wij de intentie van de kunstenaar (weer) zichtbaar te maken. Het respect voor en de acceptatie van de natuurlijke veroudering van de materialen, zijn voor ons belangrijke criteria in de omgang met een object.

In ons werk putten wij uit ons enthousiasme voor het vak en onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise. Kennisvermeerdering en het uitwisselen en volgen van nieuwe ontwikkelingen binnen het vak, hebben voor ons dan ook hoge prioriteit. Bij complexe (restauratie)problematiek is mogelijk wetenschappelijk onderzoek nodig dat wij extern of in samenwerking laten uitvoeren. Daarnaast maken wij dankbaar gebruik van ons (internationale) netwerk van diverse experts in het vakgebied. Deze interdisciplinaire samenwerking verzekert u van goed doordachte adviezen en concepten en maakt een optimale behandeling mogelijk.

Ons atelier is prima bereikbaar met auto of vrachtvervoer en biedt tevens ruimte aan grote objecten. Deze werkplaats voldoet aan alle kwalitatieve randvoorwaarden om uw eigendommen op de best mogelijke manier te behandelen.
Amsterdam, NL

Amsterdam Restauratieatelier

Overige
Asterweg 17 A13
1031HL Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Wilgenweg 28 B
1031HV Amsterdam
Bekijk
Asterweg 7
1031HL Amsterdam
Bekijk
Asterweg 20 C2
1031HN Amsterdam
Bekijk
Asterweg 20 P2
1031HN Amsterdam
Bekijk
Grasweg 41 Z1
1031HW Amsterdam
Bekijk
Grasweg 48
1031HX Amsterdam
Bekijk
Grasweg 49
1031HX Amsterdam
Bekijk

Head to Head

300 m
Asterweg 75
1031HM Amsterdam
Bekijk
Asterweg 36
1031HP Amsterdam
Bekijk

Dutch Igloo

400 m
Asterweg 115
1031HM Amsterdam
Bekijk