Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Onze missie

Wij willen er als aanbieder van zorg en ondersteuning zijn voor iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet (meer) in staat is zijn of haar leven (geheel) op eigen kracht vorm te geven. Ook de mensen met complexe ondersteuningsvragen, die moeilijk ergens een plek vinden, zijn welkom bij Amsta.

Onze visie…

op zorg en ondersteuning

Bij Amsta ondersteunen we mensen die aan het kortste eind dreigen te trekken, zonder de regie over iemands leven over te nemen. Bij onze ondersteuning gaan we altijd uit van iemands mogelijkheden en niet van de beperkingen. Wat kunt u nog wel?

op leven en wonen in de stad

Als Amsterdammer hebt u relaties in de stad. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten deel kunnen blijven uitmaken van de samenleving waarin zij geboren en opgegroeid zijn. Daarom richten wij ons op de ontwikkeling van een zorgzame infrastructuur in de stad. Zodat u zoveel mogelijk in uw eigen omgeving de ondersteuning kunt krijgen die u wenst en u, net als ieder ander, kunt (blijven) genieten van de mogelijkheden van de stad.

op kwaliteit van zorg

Kwaliteit van leven betekent voor iedereen weer iets anders. Daarom kijken wij naar de mens achter de cliënt, naar uw verleden, gewoontes, thuissituatie en levensbeschouwing. En daar passen wij onze zorg op aan.
Amsterdam, NL

AMSTA

Overige
Roetersstraat 2
1018WC Amsterdam
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Plantage Kerklaan 20 Hs
1018TB Amsterdam
Bekijk
Plantage Middenlaan 14
1018DD Amsterdam
Bekijk
Nieuwe Achtergracht 100
1018WT Amsterdam
Bekijk

Cedla

300 m
Roetersstraat 33
1018WB Amsterdam
Bekijk
Weesperstraat 105 A
1018VN Amsterdam
Bekijk
Weesperstraat 61
1018VN Amsterdam
Bekijk
Weesperstraat 73
1018VN Amsterdam
Bekijk
Weesperstraat 61
1018VN Amsterdam
Bekijk
Plantage Middenlaan 2 F
1018DD Amsterdam
Bekijk
Plantage Parklaan 12
1018ST Amsterdam
Bekijk