Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Horatio is een kleine gedreven organisatie met een enorme bron aan kennis. Door haar jarenlange ervaring in schadebegroten en financieel-juridisch onderzoek, heeft Horatio behalve financiële know how tevens een brede juridische basis opgebouwd en kan zij als een van de weinige financiële dienstverleners haar schade en forensische rapporten in een juridisch kader plaatsen.

Daarnaast heeft Horatio een sterke business georiënteerde visie. Horatio kent de keuken van binnen: waardeontwikkeling, blijven ondernemen, meegaan met ontwikkelingen in de markt, daar gaat het om. Tegelijkertijd blijft zij met beide benen op de grond staan en handhaaft zij haar professionaliteit door altijd zorg te dragen dat het uiteindelijke resultaat niet alleen betrouwbaar is, maar ook reëel. Deze combinatie: ambitie, proactief zijn, meedenken, maar ook pragmatisme en realisme, maakt dat met een klein team grote resultaten worden bereikt.’

Economen, registeraccountants, bedrijfskundigen, gerechtelijk deskundigen, een business valuator en een register beleggingsanalist (RBA) staan tot uw beschikking. Horatio werkt voor overheid, nationaal en internationaal bedrijfsleven.

Horatio, de vriend van Hamlet, in het gelijknamige toneelstuk van William Shakespeare, staat midden in een leven waarin gemoord wordt , waarin machtspelletjes worden uitgedacht, macht wordt verdeeld, gemene wapens worden gebruikt (gif) hartstocht tot moord leidt, en uiteindelijk is de vraag met welk resultaat? Veel lijken.

Horatio leeft ook vandaag in zo’n wereld. Macht is vervangen door politiek, personen door het systeem(democratie), moord door (internationale) concurrentie, hartstocht door geld. Horatio weet zich staande te houden zoals Hamlet het hem heeft verzocht. Objectief, onafhankelijk,integer en deskundig. Hij kent zijn werkelijke waarde. Wil die delen met de wereld. Horatio bestaat echt.
Amstelveen, NL

Horatio Assurance Group BV

Overige
Stroombaan 6
1181VX Amstelveen
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Vergelijkbare winkels in de buurt
Stroombaan 14
1181VX Amstelveen
Bekijk
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181LE Amstelveen
Bekijk
Van Heuven Goedhartlaan 11 A
1181LE Amstelveen
Bekijk
Mr G G v Prinstererln 273
1181TV Amstelveen
Bekijk
Bankrashof 32-41
1183NR Amstelveen
Bekijk
Max Havelaarlaan 91
1183LM Amstelveen
Bekijk
Burgemeester Haspelslaan 129
1181NC Amstelveen
Bekijk
Klaasje Zevensterstraat 67
1183NK Amstelveen
Bekijk
Meander 723
1181WN Amstelveen
Bekijk
Van Heuven Goedhartlaan 298
1181LH Amstelveen
Bekijk