Sluiten
Kaart wordt geladen
Legenda
Winkellocatie
Vergelijkbare winkels
Dierenkliniek Hof
Welkom bij Dierenkliniek Hof,

Wij hebben twee vestigingen binnen Almere, 1 in Almere-Stad (Kruidenwijk) en 1 in Almere-Haven. Wij werken uitsluitend op afspraak, wat als voordeel heeft dat u niet lang hoeft te wachten en dat het voor de patiënten minder stressvol is. Dit zal het onderzoeken van de patiënt en het stellen van een diagnose versoepelen.

Naast het leveren van kennis en kunde proberen wij de dieren die ons aangeboden worden en hun eigenaars/en zo goed mogelijk te begeleiden.
We proberen middels preventie gezonde dieren zo gezond mogelijk te houden. Als uw dier ziek is zullen we altijd in overleg met u handelen en behandelen. Zo weet u wat er met uw dier aan de hand is en kunt u de beste keus maken.

Naast röntgenfaciliteiten hebben wij mogelijkheden voor echo-onderzoek. Bovendien hebben wij een uitgebreid laboratorium waardoor we de meest voorkomende bloed-, urine- en ontlastingonderzoek binnenshuis kunnen doen, met als grootste voordeel dat de uitslag al dezelfde dag bekend is. Naast de algemene diergeneeskunde bestaan er binnen onze praktijk een paar interesse vlakken.

Als tandheelkundig dierenarts en lid van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde helpen we veel huisdieren met gebitsproblemen. Doorverwijzingen van andere dierenartsen zien wij dan ook vaak. Met moderne tandheelkundige apparatuur en door doorlopende nascholing in de tandheelkunde kunnen wij u en uw huisdier een een brede service bieden.

Naast het reguliere diergeneeskunde is er in onze praktijk ook de mogelijkheid om uw dier via de klassieke homeopathie te laten behandelen. Neemt u gerust contact met ons op. Dit kan ook op doorverwijzing van uw eigen dierenarts.

Naast onze mogelijkheden kennen we ook onze beperkingen en zullen niet schromen u naar een specialist door te sturen als dat noodzakelijk is.

Alle medewerkers van onze kliniek hebben ook zelf huisdieren en we weten dus als geen ander wat het betekent om een ziek dier te hebben.
Almere, NL

Dierenkliniek Hof

Dibevo
Houtstraat 8
1353BB Almere
Bezoek website
Aanbieding
Neem vandaag contact op
Openingstijden
Ma08:45 - 19:00
Di08:45 - 19:00
Wo08:45 - 17:00
Do08:45 - 19:00
Vr08:45 - 19:00
ZaGesloten
ZoGesloten
Afwijkende/aangepaste
wo:Kliniek Stad/Kruidenwijk open tot 19:00 uur
Vergelijkbare winkels in de buurt
Stadswerf 70
1354CG Almere
Bekijk
Terpmeent 99
1357HE Almere
Bekijk
Vlaardingenstraat 47
1324LB Almere
Bekijk
J. Greshoffstraat 12
1321AL Almere
Bekijk
Amersfoortweg 1
1324PE Almere
Bekijk
De Binderij 1
1321EE Almere
Bekijk
Xenonstraat 79
1362GH Almere
Bekijk
Danslaan 65
1326NC Almere
Bekijk
Haardstedelaan 7
1271NK Huizen
Bekijk
Berkelstraat 61
1316SL Almere
Bekijk